Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

 Προδρόμου: Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή οι γονείς

Να μην υπερ-δραματοποιούν τα πράγματα και να κάνουν υπομονή συνέστησε στους γονείς  ο Υπουργός Παιδείας σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κύριος Προδρόμου επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας είναι η αιτία που κρατούν κλειστά  τα γυμνάσια ως επίσης και τα δημοτικά  στη Λεμεσό.

Επίσης επανέλαβε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η φοίτηση όλων των μαθητών με φυσική παρουσία στα σχολεία το συντομότερο δυνατό, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από τα επιδημιολογικά δεδομένα.  Την ίδια στιγμή ανέφερε ότι δεν έχει υποβληθεί νέα εισήγηση από την επιστημονική ομάδα, όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής των μαθητών γυμνασίων στα σχολεία.

Επανέλαβε, ακόμη, πως η όποια απόφαση για διαφοροποίηση των διαταγμάτων, εναπόκειται στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ενδέχεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE