Έξω φρενών οι γονείς - Σε διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για επιστροφή μαθητών

Έξω φρενών οι γονείς - Σε διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για επιστροφή μαθητών

Τη λήψη δυναμικών μέτρων ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, για το θέμα της επιστροφής των μαθητών των Γυμνασίων στις σχολικές μονάδες, κάνοντας αρχή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό την Δευτέρα.

Ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει ότι στη βάση της απόφασης του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας «και αφού όλες οι επαφές αναφορικά με την επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων στις σχολικές μονάδες την προσεχή Δευτέρα απέβησαν άκαρπες, μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή, αποφασίστηκε η λήψη δυναμικών μέτρων αρχής γενομένης με τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 4:30 μ.μ., έξω από το Προεδρικό Μέγαρο».

Στην ανακοίνωση καλούνται γονείς, εκπαιδευτικές οργανώσεις, μαθητές και άλλα οργανωμένα σύνολα να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση «τόσο για τη δυσμενή διάκριση των μαθητών του Γυμνασίου και την παρατεταμένη παραμονή τους στο σπίτι όσο και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εκπαίδευση από την αρχή της σχολικής χρονιάς».
 
«Καλούμε όλους όσοι θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση να τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα υγειονομικά μέτρα και τα διατάγματα (αποστολή sms, προστατευτικές μάσκες, τήρηση αποστάσεων)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE