Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Η Ομόνοια συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, με τους Ράινερ Ράουφμαν και Μάριο Δημητρίου να δίνουν το παρών τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η επίσημη ενημέρωση:

Συνέχεια στο κοινωνικό της έργο έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στηρίζοντας φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού, την Κυριακή, 3 Μαΐου 2015.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μάριος Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον Ράινερ Ράουφμαν, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μαθητές, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE