Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Η Ομόνοια συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, με τους Ράινερ Ράουφμαν και Μάριο Δημητρίου να δίνουν το παρών τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η επίσημη ενημέρωση:

Συνέχεια στο κοινωνικό της έργο έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στηρίζοντας φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού, την Κυριακή, 3 Μαΐου 2015.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μάριος Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον Ράινερ Ράουφμαν, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μαθητές, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE