Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Ράουφμαν και Δημητρίου μοίρασαν χαμόγελα...

Η Ομόνοια συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, με τους Ράινερ Ράουφμαν και Μάριο Δημητρίου να δίνουν το παρών τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η επίσημη ενημέρωση:

Συνέχεια στο κοινωνικό της έργο έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στηρίζοντας φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού, την Κυριακή, 3 Μαΐου 2015.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μάριος Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον Ράινερ Ράουφμαν, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μαθητές, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.