ΛΑΡΝΑΚΑ: Εβγαλε «λαβράκι» έλεγχος της Αστυνομίας – Έμπλεξε 20χρονος μοτοσικλετιστής

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εβγαλε «λαβράκι» έλεγχος της Αστυνομίας – Έμπλεξε 20χρονος μοτοσικλετιστής

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο, μοτοσικλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, που οδηγούσε 20χρονος σε δρόμο της Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονου μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 270 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. Καταγγέλθηκε επίσης εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE