ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

Ένα πρόσωπο αναζητεί η Αστυνομία για το πάρτι που διοργανώθηκε στην κοινότητα Επισκοπής της επαρχίας Πάφου, μετά την εξασφάλιση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό Παφίτη που φέρεται να ενοικίασε  έπαυλη στην Επισκοπή στην οποία οργανώθηκε το πάρτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν  γύρω στους 30 νεαρούς που ανέβασαν μάλιστα και βίντεο από την διασκέδαση τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την Κυριακή τόσο από την Λεμεσό και στην συνέχεια από την Πάφο, αφού διαπιστώθηκε ότι το πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία στην επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE