Κορωνοϊός: Σύντομα στην αγορά και το ρωσικό εμβόλιο για τα ζώα

Κορωνοϊός: Σύντομα στην αγορά και το ρωσικό εμβόλιο για τα ζώα

Από τώρα μπορούν να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αφορά τα ζώα και θα παρουσιασθεί τον Απρίλιο. Αυτό αναφέρει το περιοδικό της ρυθμιστικής εποπτικής αρχής αγροτικού τομέα της Ρωσίας (Rosselchoznadzor), «Κτηνιατρική και ζωή».

«Το κτηνιατρικό αυτό σκεύασμα ανέπτυξαν επιστήμονες του Ομοσπονδιακού Κέντρου Προστασίας της Υγείας των Ζώων, το οποίο υπάγεται στην Rosselchoznadzor. Το εμβόλιο βρίσκεται στην φάση της καταχώρησης για έγκριση και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του νέου σκευάσματος», γράφει το περιοδικό, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η παρουσίαση του εμβολίου προγραμματίζεται να γίνει στις 20 Απριλίου.

Νωρίτερα, η Rosselchoznadzor είχε ανακοινώσει ότι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ανάπτυξη του δικού της εμβολίου για ζώα με την ονομασία «Carnivac-Cov». Όπως είχε δηλώσει τότε η σύμβουλος του επικεφαλής της Rosselchoznadzor Γιούλια Μελάνο, το εμβόλιο για τον εμβολιασμό των ζώων διαφέρει από το εμβόλιο που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό των ανθρώπων.

Σύμφωνα με την Μελάνο, το «Carnivac-Cov» δείχνει να έχει αποτελεσματικότητα 100%, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE