ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ: «Κετελαπόγκες» από την Λάρνακα διασκέδαζαν στη «φιέστα» στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού – Αναγνωρίστηκαν και καταγγέλθηκαν

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ: «Κετελαπόγκες» από την Λάρνακα διασκέδαζαν στη «φιέστα» στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού – Αναγνωρίστηκαν και καταγγέλθηκαν

Αναγνωρίστηκαν και καταγγέλθηκαν με εξώδικο πρόστιμο δυο ακόμη γυναίκες, 20 και 22 χρόνων, για συμμετοχή στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο κοπέλες φαίνεται να ήρθαν από την Επαρχία Λάρνακας και να συμμετείχαν νωρίτερα στην καρναβαλίστικη αυτοκινητοπομπή, πριν καταλήξουν στο παλιό λιμάνι Λεμεσού για να διασκεδάσουν, κατά παράβαση των διαταγμάτων.
 
Στις δυο γυναίκες επιδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα 300 ευρώ έκαστη, ενώ σε σχέση με την 29χρονη που είχε εντοπιστεί πρώτη από οπτικό υλικό, η Αστυνομία της επέδωσε εξώδικο πρόστιμο 600 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.