«Του εύχομαι υγεία»: Η ειρωνική απάντηση Πούτιν στον Μπάιντεν που τον χαρακτήρισε φονιά

«Του εύχομαι υγεία»: Η ειρωνική απάντηση Πούτιν στον Μπάιντεν που τον χαρακτήρισε φονιά

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σήμερα στον Αμερικανό ομόλογό του Τζό Μπάιντεν, ο οποίος χθες, Τετάρτη, στη συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC τον χαρακτήρισε «φονιά», του ευχήθηκε υγεία.

«Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις του Αμερικανού συναδέλφου μου. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα: Να είστε υγιής!» «Του εύχομαι υγεία», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι το λέει αυτό «χωρίς ειρωνεία, χωρίς αστεϊσμούς».

Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε χθες από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο Μπάιντεν απάντησε «ναι», όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως ο Πούτιν είναι φονιάς. Επίσης πρόσθεσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει ψυχή και δεσμεύθηκε ότι θα πληρώσει το τίμημα για τη φερόμενη εμπλοκή της Μόσχας στις προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που το Κρεμλίνο αρνείται.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι στο κατεστημένο των ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί έντιμοι και σωστοί άνθρωποι και η Ρωσία θα βασιστεί σ’ αυτούς.

Επιπλέον, σημείωσε ότι η ηγεσία των ΗΠΑ επιθυμεί να έχει σχέσεις με τη Ρωσία μόνο με τους όρους της Ουάσιγκτον και η Ρωσία θα συνεργασθεί μόνο με όρους που είναι επωφελείς για την ίδια.

Σημειώνεται ότι μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν, η Μόσχα ανακάλεσε τον πρέσβη της στις ΗΠΑ. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE