Κυπριακό, Αν. Μεσόγειο, συνόδους ΕΕ και διμερή θέματα συζήτησαν ΥΠΕΞ και Πρέσβειρα Γαλλίας

Κυπριακό, Αν. Μεσόγειο, συνόδους ΕΕ και διμερή θέματα συζήτησαν ΥΠΕΞ και Πρέσβειρα Γαλλίας

Το Κυπριακό, η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, οι επικείμενες σύνοδοι της ΕΕ και διμερή θέματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Σαλίνα Γκρενέτ-Καταλάνο.


Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, η κ. Γκρενέτ-Καταλάνο ανέφερε πως είχε μια παραγωγική συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών και πως συζήτησαν για την Ανατολική Μεσόγειο, τον συντονισμό για τις συνόδους της ΕΕ την ερχόμενη βδομάδα, την προετοιμασία της άτυπης διάσκεψης τύπου 5+1 για το Κυπριακό, που θα ανοίξει τον δρόμο για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, και μια πλούσια διμερή ατζέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE