Αινιγματική η δήλωση του Δρ. Καραγιάννη για το φετινό Πάσχα – Δεν γλιτώνουμε τα μέτρα

Αινιγματική η δήλωση του Δρ. Καραγιάννη για το φετινό Πάσχα – Δεν γλιτώνουμε τα μέτρα

Καθόλου σίγουρος δεν ήταν ο καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης για το αν θα γιορτάσουμε – χωρίς αυστηρούς περιορισμούς – το φετινό Πάσχα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα- Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ο Πέτρος Καραγιάννης δεν ήθελε να πάρει θέση, αναφέροντας μάλιστα στον παρουσιαστή ότι αυτά που του ζητά είναι να βάλει τον μανδύα της «Πυθίας» και να προχωρήσει σε θέση που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει ουσιαστική υπόσταση.

Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, προσθέτοντας ότι θα υπάρχουν και τον Μάη περιορισμοί, ενώ τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά των πολιτών και η εικόνα που θα επικρατεί το Πάσχα «είναι στα δικά μας χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE