Αινιγματική η δήλωση του Δρ. Καραγιάννη για το φετινό Πάσχα – Δεν γλιτώνουμε τα μέτρα

Αινιγματική η δήλωση του Δρ. Καραγιάννη για το φετινό Πάσχα – Δεν γλιτώνουμε τα μέτρα

Καθόλου σίγουρος δεν ήταν ο καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης για το αν θα γιορτάσουμε – χωρίς αυστηρούς περιορισμούς – το φετινό Πάσχα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα- Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ο Πέτρος Καραγιάννης δεν ήθελε να πάρει θέση, αναφέροντας μάλιστα στον παρουσιαστή ότι αυτά που του ζητά είναι να βάλει τον μανδύα της «Πυθίας» και να προχωρήσει σε θέση που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει ουσιαστική υπόσταση.

Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, προσθέτοντας ότι θα υπάρχουν και τον Μάη περιορισμοί, ενώ τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά των πολιτών και η εικόνα που θα επικρατεί το Πάσχα «είναι στα δικά μας χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE