Μετά τον Κωστρίκη φεύγει κι'άλλο μέλος της επιστημονικής ομάδας; - Όλο το παρασκήνιο

Μετά τον Κωστρίκη φεύγει κι'άλλο μέλος της επιστημονικής ομάδας; - Όλο το παρασκήνιο

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από την αποχώρηση του Λεόντιου Κωστρίκη από την επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα, άλλο ένα μέλος της φαίνεται ν'αποτελεί 'ξένο σώμα'.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline μέλος της ομάδας φέρεται να έχει αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως απέχει αρκετές φορές από συναντήσεις, συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις. 

Τα αίτια παρ'όλα αυτά του παραγκωνισμού παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αφού από τη μία πλευρά απορρέει η δική του προσπάθεια να 'αποτραβηχτεί' και να μη συμμετέχει τόσο ενεργά και από την άλλη ίσως να έχει επέλθει μία κόπωση -ψυχολογική- αφού ίσως αρκετές από τις προτάσεις του να μην έχουν εισακουστεί. 

Εμείς πάντως, αξίζει ν'αναφέρουμε πως αρκετές από τις προηγούμενες συστάσεις ή προτάσεις (ιδέες) θα έβρισκαν πολύ καλή εφαρμογή, ενώ άλλες εξ'αυτών υιοθετήθηκαν αργότερα έστω και με διαφοροποιήσεις, χωρίς ωστόσο να πάρει τα εύσημα γι'αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE