ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού – Η μάσκα θα φύγει από τη ζωή μας όταν…»

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού – Η μάσκα θα φύγει από τη ζωή μας όταν…»

Στο «καυτό» θέμα της Λεμεσού και γενικότερα στην επιδημιολογική εικόνα της αναφέρθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Sigma, Ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης.

Το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας δήλωσε ότι «H Λεμεσός παρουσιάζει σταθεροποίηση στον αριθμό των κρουσμάτων και εξακολουθεί να είναι το ποσοστό θετικότητας πάνω από το 1%. Ελπίζω ότι με πρωτόκολλα με τα οποία άνοιξε η εστίαση δεν θα έχουμε πρόβλημα και ότι ο κόσμος θα συμπεριφερθεί υπεύθυνα».

Σχετικά με την καρναβαλίστικη «εκδήλωση» στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «ωρολογιακή βόμβα», ο κύριος Καραγιάννης πρόσθεσε: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ότι καλύτερο και κυρίως τη δεδομένη στιγμή που έχουμε μεγάλο αριθμό ανθρώπων που βρίσκονται στα νοσοκομεία. Οι περισσότεροι που βρέθηκαν εκεί δεν φορούσαν μάσκες».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα καταφέρουμε να… αποχαιρετήσουμε τη μάσκα ίδιος ανέφερε: «Θα εξαρτηθεί από το ποσοστό θετικότητας στην κοινότητα. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τα περσινά επίπεδα που είχαμε μονοψήφιους αριθμούς κρουσμάτων, τότε θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να δικαιολογήσουμε τη χρήση μάσκας».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE