ΣΥΡΙΑ: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε ενέδρα στην επαρχία Ντεράα

ΣΥΡΙΑ: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε ενέδρα στην επαρχία Ντεράα

Τουλάχιστον 21 στρατιώτες του συριακού καθεστώτος σκοτώθηκαν σήμερα, σε ενέδρα που τους έστησαν ένοπλοι στην επαρχία Ντεράα, στη νότια Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 
Το κρατικό πρακτορείο SANA έκανε λόγο για "τρομοκρατική επίθεση" εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε στρατιώτες. Δεν διευκρίνισε όμως τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών.
 
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι ένοπλοι επιτέθηκαν σε δύο στρατιωτικά φορτηγά και σε δύο μικρά λεωφορεία που μετέφεραν στρατιώτες, κοντά στο χωριό Μζιρίμπ.
 
Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν 21 στρατιώτες και άλλοι 7 τραυματίστηκαν.
 
Το απόσπασμα του στρατού πήγαινε να συλλάβει έναν πρώην διοικητή των ανταρτών, ο οποίος καταζητείται από τη Δαμασκό και κατηγορείται για μια πολύνεκρη επίθεση εναντίον αστυνομικών, πέρσι, σημείωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντελ Ραχμάν. Οι ένοπλοι έδρασαν κατ` αυτόν τον τρόπο για να εμποδίσουν τη σύλληψή του, εξήγησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.