ΣΥΡΙΑ: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε ενέδρα στην επαρχία Ντεράα

ΣΥΡΙΑ: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε ενέδρα στην επαρχία Ντεράα

Τουλάχιστον 21 στρατιώτες του συριακού καθεστώτος σκοτώθηκαν σήμερα, σε ενέδρα που τους έστησαν ένοπλοι στην επαρχία Ντεράα, στη νότια Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 
Το κρατικό πρακτορείο SANA έκανε λόγο για "τρομοκρατική επίθεση" εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε στρατιώτες. Δεν διευκρίνισε όμως τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών.
 
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι ένοπλοι επιτέθηκαν σε δύο στρατιωτικά φορτηγά και σε δύο μικρά λεωφορεία που μετέφεραν στρατιώτες, κοντά στο χωριό Μζιρίμπ.
 
Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν 21 στρατιώτες και άλλοι 7 τραυματίστηκαν.
 
Το απόσπασμα του στρατού πήγαινε να συλλάβει έναν πρώην διοικητή των ανταρτών, ο οποίος καταζητείται από τη Δαμασκό και κατηγορείται για μια πολύνεκρη επίθεση εναντίον αστυνομικών, πέρσι, σημείωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντελ Ραχμάν. Οι ένοπλοι έδρασαν κατ` αυτόν τον τρόπο για να εμποδίσουν τη σύλληψή του, εξήγησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE