Έκκληση Oζερσάι στους δύο ηγέτες για άνοιγμα των οδοφραγμάτων

Έκκληση Oζερσάι στους δύο ηγέτες για άνοιγμα των οδοφραγμάτων

O Πρόεδρος του Κόμματος του Λαού (ΚΛ), Κουντρέτ Όζερσαϊ, κάλεσε τις δύο πλευρές να αναλάβουν την ευθύνη για άνοιγμα των οδοφραγμάτων ως ένδειξη καλής θέλησης, πριν συναντηθούν στη Γενεύη για εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καταστήματα στην περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο κ. Οζερσάι υποστήριξε ότι όλοι ανησυχούν ότι θα προκληθούν νέα προβλήματα στις διελεύσεις των ξένων από τα οδοφράγματα μετά το πέρας της πανδημίας, προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο οι δύο ηγέτες, σε κοινή ανακοίνωση, να υποσχεθούν ότι οι διελεύσεις μέσω των οδοφραγμάτων θα έλθουν στην προ της πανδημίας κατάσταση.
 
Σημειώνοντας ότι ακούνε αυτή την άποψη κατά τις επαφές τους με ξένους, ο κ. Οζερσάι είπε ότι εξηγούν σε όλους τους συνομιλητές τους ότι πρέπει να γίνει ένα βήμα ακόμη πιο πέρα σχετικά με τις διελεύσεις μέσω οδοφραγμάτων για τους Τούρκους υπηκόους, με «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE