Υπό περιορισμό ο Δήμαρχος Πάφου και τα μέλη της οικογένειας του, αφού οι γονείς του είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Υπό περιορισμό ο Δήμαρχος Πάφου και τα μέλη της οικογένειας του, αφού οι γονείς του είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Υπό περιορισμό βρίσκεται ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και τα μέλη της οικογένειάς του, αφού οι γονείς του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό


Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Φαίδωνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι γονείς του εντοπίσθηκαν θετικοί στη νόσο Covid-19.  Ο ίδιος ανέφερε ότι ο πατέρας του και η μητέρα του την Τρίτη που πέρασε έκαναν το εμβόλιο AstraZeneca. Παρουσίασαν, όπως σημειώνει, “συμπτώματα μετά την Τετάρτη που ο γιατρός τα απέδωσε στον εμβολιασμό”.

Ο πατέρας του, πρόσθεσε, είχε συμπτώματα που συνεχίστηκαν και μετά την Κυριακή που τους ανησύχησαν. Σήμερα ο προσωπικός γιατρός του του έκανε test PCR και βρέθηκε θετικός και ακολούθησε test στην μητέρα του και βρέθηκε και εκείνη θετική.  

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως έκανε test PCR τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του και είναι  αρνητικοί. Πρόσθεσε πως θα παραμείνουν σε περιορισμό με τα παιδιά τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κάποιοι δεν ήθελαν η Κύπρος να είναι στη Σύνοδο για τη Γάζα» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Τραμπ

«Κάποιοι δεν ήθελαν η Κύπρος να είναι στη Σύνοδο για τη Γάζα» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Τραμπ

Ως ιστορική μέρα για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή και για τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διαδικασία χαρακτήρισε τη Σύνοδο για τη Γάζα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE