Καλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν και απαντά για πιθανά μέτρα στη Λεμεσό ο Υπ. Υγείας

Καλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν και απαντά για πιθανά μέτρα στη Λεμεσό ο Υπ. Υγείας

«Αυτές οι συμπεριφορές θέτουν σε κίνδυνο ζωές και ρισκάρουν όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», αναφερόμενος στο πάρτι καρναβαλιού που διοργανώθηκε στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.

Παράλληλα, ανέφερε ότι μετά τις εικόνες που είδαμε στη Λεμεσό τα κρούσματα ενδέχεται ν’ αυξηθούν τις επόμενες μέρες, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες δεν πειθαρχούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες γι’ άλλη μια φορά να συμμορφώνονται με τα υφιστάμενα μέτρα και να ακολουθούν τους κανόνες περιορίζοντας τις επαφές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεδομένη στιγμή τα τοπικά μέτρα στη Λεμεσό είναι κάτι που δεν συζητείται, λαμβάνοντας υπόψη και τις μεγάλες αντιδράσεις που υπήρχαν την τελευταία φορά που αυτό είχε εφαρμοστεί.

Καταληκτικά, ο Υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε στην κατάσταση στα νοσοκομεία αλλά και στη συλλογική προσπάθεια από τους πολίτες για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE