Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λαβρόφ

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Λαβρόφ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter, στο επίκεντρο της επικοινωνίας των δύο ανδρών, βρέθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου - Ρωσίας, οι περιφερειακές εξελίξεις και οι προοπτικές σε σχέση με το Κυπριακό, υπό το φως της πρωτοβουλίας του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE