Ο ΠΟΥ δεν συστήνει προς το παρόν ταξιδιωτικές διευκολύνσεις μέσω πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ο ΠΟΥ δεν συστήνει προς το παρόν ταξιδιωτικές διευκολύνσεις μέσω πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στηρίζει σθεναρά τη χρήση ηλεκτρονικών πιστοποιητικών εμβολιασμού για την πιστοποίηση του εμβολιασμού προσώπων, αλλά επισημαίνει ότι δεν υπάρχει σύσταση για διευκόλυνση ταξιδιών μέσω αυτών των πιστοποιητικών, καθώς δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία για την προστασία που παρέχεται, τη μεταδοτικότητα των εμβολιασμένων, αλλά και λόγω της μικρής πρόσβασης στα εμβόλια. 

Στην επισήμανση αυτή προέβη η Κάθριν Ο’Μπράιν, υπεύθυνη τομέα εμβολίων και ανοσολογίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, απευθυνόμενη στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE