Τζούλια Νόβα: Το σχόλιό του πρώην συντρόφου της για τη νέα της σχέση - ΒΙΝΤΕΟ

Τζούλια Νόβα: Το σχόλιό του πρώην συντρόφου της για τη νέα της σχέση - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής “Σου-Κου Family” και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Μάρκου.


Ο ίδιος, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Τζούλια Νόβα, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει και τη νέα της σχέση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία γύρισε σελίδα στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τζούλια είχε δηλώσει πως με τον Μιχάλη έκαναν παρέα πριν γίνουν ζευγάρι.

«Είναι απλός γνωστός μου με ένα χαίρω πολύ που έχουμε πει, δεν είναι φίλος μου, δεν τον ξέρω τόσο καλά. Μπορεί να υποψιάστηκα ότι εκείνος ήταν η αιτία, μπορεί η υποψία μου να ήταν και λάθος αλλά απ’ ότι φαίνεται η ζωή έδειξε πράγματα», είπε ο Γιάννης Μάρκου για τη νέα σχέση της Τζούλιας Νόβα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE