ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικό «μενού» της Καθαράς Δευτέρας– Αναλυτικά η πρόβλεψη

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικό «μενού» της Καθαράς Δευτέρας– Αναλυτικά η πρόβλεψη

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας.


Σήμερα, ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται σποραδικές βροχές και το απόγευμα κυρίως ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί, παροδικά το απόγευμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, με τα φαινόμενα να περιορίζονται περισσότερο στο δυτικό μισό του νησιού. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά τόπους μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top