Στους δρόμους οι πρώτοι καρναβαλιστές της Λεμεσού – ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους οι πρώτοι καρναβαλιστές της Λεμεσού – ΒΙΝΤΕΟ

Το καρναβαλίστικο πνεύμα στη Λεμεσό δεν έχει χαθεί, αντιθέτως οι πολίτες βρήκαν το δικό τους τρόπο να γιορτάσουν αυτή τη διαφορετική χρονιά τη Κυριακή των Απόκριων.

Οι πρώτοι μασκαράδες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαρτίου και όπως διαφαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από τη σελίδα ‘I love cyprus ρε’, πρόκειται για ποδηλάτες, οι οποίοι έβαλαν τις καρναβαλίστικες στολές τους και ξεκίνησαν τον αλλιώτικο εορτασμό τους στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 14:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη παρέλαση της Λεμεσού αυτή τη χρονιά όμως με…αυτοκινητιστική πομπή.

Την παρέλαση θα συνοδεύει η Τροχαία Λεμεσού, ενώ έχουν γίνει συστάσεις τόσο από την Αστυνομία, όσο και από τους οργανωτές της παρέλασης όπως κανένας πολίτης να μην κατέβει από τα οχήματα και να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE