Συντεχνίες σε Δήμαρχο Πάφου: Να διασφαλίσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον

Συντεχνίες σε Δήμαρχο Πάφου:  Να διασφαλίσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και ΔΕΕΚΔΟΚΩ-ΔΕΟΚ με σημερινή τους ανακοίνωση καλούν εκ νέου τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος να διασφαλίσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Σε σχετική ανακοίνωση οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αναφέρουν ότι "δυστυχώς για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Πάφου προσπαθεί έντεχνα να μετακυλήσει το θέμα αλλού, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη, πυροβολώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και εκφράζοντας την αντιπάθεια του προς αυτές στην προσπάθεια του να χειριστεί τα διάφορα προβλήματα, όσον αφορά τη χθεσινή στάση εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου Πάφου".

Δηλώνουμε απερίφραστα, σημειώνουν, “ότι συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια από οπουδήποτε και εάν προέρχονται πάντα θα μας βρίσκουν απέναντι τους”.

Ως υπεύθυνες συνδικαλιστικές οργανώσεις καλούμε, συνεχίζουν, τον Δήμαρχο Πάφου να διασφαλίσει ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δημιουργεί τις σωστές συνθήκες εργασίας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των εργαζόμενων, καταλήγει η ανακοίνωση.


 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE