ΚΥΠΡΟΣ - ΕΣΤΙΑΣΗ: Αυτός είναι ο αριθμός που θα στέλνουμε SMS για καφετέριες και εστιατόρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΣΤΙΑΣΗ: Αυτός είναι ο αριθμός που θα στέλνουμε SMS για καφετέριες και εστιατόρια

Την ερχόμενη Τρίτη, 16/03, επαναλειτουργεί ο τομέας της εστίασης, μόνο για ανοικτούς χώρους.

Εφόσον η αποστολή των SMS, στο 8998 παραμένει, οι απορίες των πολιτών είναι τι αριθμό πρέπει να στέλνουν για να επισκεφθούν καφετέριες και εστιατόρια.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, δεν θα προστεθεί νέα κατηγορία SMS, αλλά θα χρησιμοποιούν τον αριθμό (2).

Όπως ανακοινώθηκε και από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, από την Τρίτη, 16 Μαρτίου, μόνο οι εξωτερικοί χώροι των υποστατικών εστίασης, με αυστηρό πρωτόκολλο που θα δημοσιευθεί, τηρουμένων των μέτρων απόστασης και των υγειονομικών οδηγιών.  

Επίσης μετακινείται από την Τρίτη, 16 Μαρτίου, η ώρα ισχύος της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ στις 11 το βράδυ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE