ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

Πολύ επιφανειακός ο σεισμός, στα 8,5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος - 17 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας η δόνηση - Ακολούθησε νέα δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Σε πλήρη εξέλιξη η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατεγράφη δόνηση 5,2 Ρίχτερ  στα 17 χιλιόμετρα Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν στα 2,9 χιλιόμετρα.

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη δόνηση της τάξης των 3,7 Ρίχτερ.

Δείτε τα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE