Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Στον Super Sport Fm μίλησε τον πρώην μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάκης Αντωνίου, και αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια.

Τόνισε πως οι πράσινοι είναι και αυτοί μεγάλο φαβορί, ενώ υπογράμμισε για πως αν η ομάδα της Λεμεσού πάρει το τρίποντο, τότε είναι πιθανή πρωταθλήτρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE