ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μεγάλη η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca, λέει ο επικεφαλής εμβολιασμών της Γαλλίας

Μεγάλη η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca, λέει ο επικεφαλής εμβολιασμών της Γαλλίας

Ο επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος της Γαλλίας Αλάν Φισέρ δήλωσε την Παρασκευή ότι το εμβόλιο κατά της COVID-19 της AstraZeneca έχει δείξει μεγάλη αποτελεσματικότητα, επαναβεβαιώνοντας την δέσμευση της Γαλλίας στο εμβόλιο, η χρήση του οποίου έχει ανασταλεί σε αρκετές άλλες χώρες.


Όπως μεταδίδει το Reuters σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή του Radio Classique, ο κ. Φισέρ χαιρέτισε επίσης την έγκριση του εμβολίου κατά της COVID-19 της Johnson & Johnson από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας ωστόσο ότι το εμβόλιο δεν θα είναι διαθέσιμο στην Γαλλία πριν τον επόμενο μήνα.

Είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca σε σχέση με το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού της Νοτίου Αφρικής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top