Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.


Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε: «Ήταν μια συνάντηση φίλων. Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».
Απαντώντας στο αν επηρεάστηκε η ψυχολογία του ο Θέμης Αδαμαντίδης λέει: «Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; (προβεβλημένα κι γνωστά καζίνο). Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον».
Σχετικά με το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο τραγουδιστής απαντά «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




