ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε επίπεδα ρεκόρ ο θάλαμος Covid – «Χθες έγινε εισαγωγή 23χρονου»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε επίπεδα ρεκόρ ο θάλαμος Covid – «Χθες έγινε εισαγωγή 23χρονου»

Σταθεροποιήθηκε, ωστόσο σε ψηλά επίπεδα η νοσηλεία ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στον θάλαμο Covid του νοσηλευτηρίου σύμφωνα με τον υπεύθυνο του θαλάμου Αντρέα Κωστή.

Ο Δρ. Κωστή μιλούσε το πρωί της Παρασκευής 12/3 στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και την εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» και ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή στο θάλαμο Covid του ΓΝ Λεμεσού νοσηλεύονται 68 ασθενείς, αριθμός ρεκόρ που ξεπέρασε και αυτόν του Ιανουαρίου του 2021.

Σύμφωνα με τον γιατρό, την χθεσινή μέρα έγινε και εισαγωγή 23χρονου χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ τόνισε ότι οι ασθενείς θα πρέπει να πηγαίνει έγκαιρα (και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα) στο γιατρό, ώστε η κλινική του εικόνα να είναι καλύτερη και η βελτίωση της υγείας του να είναι γρήγορη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE