Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο Δρ. Κωστή μιλούσε το πρωί της Παρασκευής 12/3 στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και την εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» και ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή στο θάλαμο Covid του ΓΝ Λεμεσού νοσηλεύονται 68 ασθενείς, αριθμός ρεκόρ που ξεπέρασε και αυτόν του Ιανουαρίου του 2021.
Σύμφωνα με τον γιατρό, την χθεσινή μέρα έγινε και εισαγωγή 23χρονου χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ τόνισε ότι οι ασθενείς θα πρέπει να πηγαίνει έγκαιρα (και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα) στο γιατρό, ώστε η κλινική του εικόνα να είναι καλύτερη και η βελτίωση της υγείας του να είναι γρήγορη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις