Οδηγός ταξί ζήτησε από τρεις γυναίκες να φορέσουν μάσκες και εκείνες άρχισαν να βήχουν πάνω του -ΒΙΝΤΕΟ

Οδηγός ταξί ζήτησε από τρεις γυναίκες να φορέσουν μάσκες και εκείνες άρχισαν να βήχουν πάνω του -ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη περιπέτεια βίωσε ένας 32χρονος οδηγός της Uber. Μια παρέα τριών γυναικών μπήκε στο όχημά του, όμως δεν φορούσαν μάσκες, όπως προβλέπεται για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KABC-TV, ο οδηγός ζήτησε από τις πελάτισσες να φορέσουν τις μάσκες τους. Η μία αρνήθηκε, κι έτσι εκείνος αποφάσισε να ακυρώσει τη διαδρομή, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας για τις μετακινήσεις μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Οι τρεις γυναίκες πιάστηκαν σε βίντεο να επιτίθενται σε οδηγό της Uber στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KABC-TV, ο οδηγός ζήτησε από τις πελάτισσες να φορέσουν τις μάσκες τους. Η μία αρνήθηκε, κι έτσι εκείνος αποφάσισε να ακυρώσει τη διαδρομή, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας για τις μετακινήσεις μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

«Άρχισε να με χλευάζει, να με βρίζει, να με ρωτάει αν είμαι άντρας. Οι γυναίκες συζητούσαν ακόμα και το ενδεχόμενο να με πυροβολήσουν, τηλεφωνούσαν στα ξαδέρφια τους να με σκοτώσουν. Έκαναν πλάκα με τη φυλή μου», δήλωσε ο 32χρονος οδηγός.


«Γ@μ@ τις μάσκες»,ακούγεται να λέει στο βίντεο η μία γυναίκα πριν βήξει επανειλημμένως καταπάνω του. Στη συνέχεια του παίρνει το κινητό και προσπαθεί να του βγάλει τη μάσκα από το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE