Αριστοτέλους: Μου έφερνε πιο μικρά ρούχα, και μου έλεγε να χάσω κιλά – ΒΙΝΤΕΟ

Αριστοτέλους: Μου έφερνε πιο μικρά ρούχα, και μου έλεγε να χάσω κιλά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στην εκπομπή της για την περιοδο που έζησε ρατσισμό αναφερόμενη σε ένα πρόσωπο το οποίο επίτηδες της έκανε σχόλια για τα τότε παραπανίσια κιλά που είχε.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: “Όταν ήμουν αρκετά πιο πάνω από το βάρος που είμαι τώρα, υπήρχε άτομο το οποίο μου έφερνε πάρα πολύ ωραία ρούχα αλλά όλο μικρά, και μου έλεγε “τι να σου κάνω και εσένα, χάσε κιλά…”και μου το έκανε επίτηδες”

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.