Έφεση από Νομική Υπηρεσία εναντίον αποφάσεων Δικαστηρίου για μονάδες παραγωγής σκυροδέματος

Έφεση από Νομική Υπηρεσία εναντίον αποφάσεων Δικαστηρίου για μονάδες παραγωγής σκυροδέματος

Η Νομική Υπηρεσία προχωρεί με έφεση εναντίον των απορριπτικών αποφάσεων του Δικαστηρίου, για αναστολή εργασιών των μονάδων παραγωγής σκυροδέματος στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα τις ενδιάμεσες αποφάσεις του, σε σχέση το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για την έκδοση διαταγμάτων αναστολής των εργασιών δύο μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου.
 
Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης, αφού μελέτησε τις αποφάσεις του Δικαστηρίου, αποφάσισε όπως καταχωρηθεί έφεση από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας, αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE