Αναστάτωση στη Βουλή για Οδυσσέα: Θετικός μετά από rapid test - Αποχώρησε από τη Βουλή

Αναστάτωση στη Βουλή για Οδυσσέα: Θετικός μετά από rapid test  - Αποχώρησε από τη Βουλή

Θετικός σε rapid test βγήκε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να μεταβεί σε εργαστήριο για μοριακή εξέταση, PCR. 

O Γενικός Ελεγκτής βρέθηκε στη Βουλή για να παρουσιαστεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου. Πριν από κάθε συνεδρίαση όλοι οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν εξέταση rapid τεστ. Ο κ Μιχαηλίδης προχώρησε και σε δεύτερο τεστ μετά το πρώτο θετικό, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνοντας αρνητικός. Ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει σε μοριακή εξέταση για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Κουλίας διέκοψε τη συνεδρία προκειμένου συνεργείο να προβεί σε απολύμανση του χώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE