Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 34 κρούσματα

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 34 κρούσματα

Τριάντα τέσσερα κρούσματα, εκ των οποίων 22 εγχώρια, εντοπίστηκαν σήμερα στα κατεχόμενα σε σύνολο 5.743 διαγνωστικών ελέγχων. Τριάντα άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι 5 άτομα ήρθαν αεροπορικώς, 7 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και σε απομόνωση.
 
Από τα 34 κρούσματα, τα 16 εντοπίστηκαν την περιοχή Λευκωσίας, τα 3 στην Κερύνεια και τα 3 στην Αμμόχωστο.
 
Μέχρι σήμερα έγιναν 601.958 διαγνωστικοί έλεγχοι ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τις 3698. Υπό παρακολούθηση και θεραπεία βρίσκονται συνολικά 359 εκ των οποίων τα 74 σε νοσοκομείο. Στην εντατική νοσηλεύονται 2 ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE