Υποτροφίες τoυ Ισραήλ για Κύπριους πολίτες για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022

Υποτροφίες τoυ Ισραήλ για Κύπριους πολίτες για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022

Υποτροφίες για Κύπριους φοιτητές θα παραχωρεί από την επόμενη  χρονιά το Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχουν προκηρυχθεί από το Κράτος του Ισραήλ οι ακόλουθες υποτροφίες για Κύπριους πολίτες για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.

Δύο υποτροφίες για καλοκαιρινά μαθήματα εκμάθησης Εβραϊκών ή Αραβικών και μια υποτροφία για Έρευνα/ Μεταπτυχιακές Σπουδές (Μάστερ, Διδακτορικό, Μεταδιδακτορικό).

Λεπτομέρειες σχετικά με τα ιδρύματα υποδοχής, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής κ.ά.,  βρίσκονται δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα: 
https://embassies.gov.il/nicosia-en/NewsAndEvents/Pages/Scholarships-for-Cypriots-for-2021-21.aspx

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 2 Απριλίου 2021.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE