Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία – Με συνοδεία αστυνομικών οι γυμναστές - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία – Με συνοδεία αστυνομικών οι γυμναστές -  ΒΙΝΤΕΟ

Σε πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκινητιστική πομπή βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών γυμναστηρίων για τα μέτρα που κρατάνε τις επιχειρήσεις τους κλειστές τους τελευταίους μήνες, με ελάχιστες εξαιρέσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Η πορεία άρχισε στις 10:30 στο ΓΣΠ και προχωράνε μέχρι το Προεδρικό, όπου και θα διαδηλώσουν για την πολύμηνη αναστολή λειτουργίας και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχουν υποστεί.

"Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους επαγγελματίες γυμναστές που εργάζονται μαζί μας και όλους τους φίλους και συνεργάτες των γυμναστηρίων να στηρίξουν με την παρουσία τους την ειρηνική μας διαμαρτυρία. Τέλος, να υπενθυμίσουμε για την σωστή τήρηση των πρωτοκόλλων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπως τη χρήση μάσκας." έγραφαν σε ανακοίνωση τους.

Όπως διαφαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πορεία γίνεται με συνοδεία αστυνομικών για την ασφάλεια και των υπόλοιπων οδηγών, ενώ αναμένεται στο Προεδρικό ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE