Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (10/03, 16:00) στο ΓΣΠ, για τα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το “τριφύλλι” το οποίο θα είναι τυπικά γηπεδούχο, έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό ακυρώνεται μονομιάς αν ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει, γι΄ αυτό και η Ομόνοια θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, σαν να είχε λήξει το πρώτο ματς 0-0.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για το pre-game ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE