Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Μεγάλη μάχη στο ΓΣΠ: Ο αγώνας δίχως αύριο του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που τα… θέλει όλα

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (10/03, 16:00) στο ΓΣΠ, για τα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το “τριφύλλι” το οποίο θα είναι τυπικά γηπεδούχο, έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό ακυρώνεται μονομιάς αν ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει, γι΄ αυτό και η Ομόνοια θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, σαν να είχε λήξει το πρώτο ματς 0-0.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για το pre-game ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE