ΑΠΟΕΛ: Έκαναν την νύχτα - μέρα στον 'Αρχάγγελο' οι πορτοκαλί- Ζήτησαν πρόκριση

ΑΠΟΕΛ: Έκαναν την νύχτα - μέρα στον 'Αρχάγγελο' οι πορτοκαλί- Ζήτησαν πρόκριση

Στο προπονητικό κέντρο «Pari Match Αρχάγγελος» πήγαν σήμερα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και “ντόπαραν” ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενόψει του αυριανού (10/03, 16:00) επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν τη… νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά, τραγούδησαν διάφορα συνθήματα και ζήτησαν φυσικά από την ομάδα τους τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στο “τριφύλλι”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE