Η απάντηση της Ελισάβετ: Θλίβομαι για όσα βίωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν

Η απάντηση της Ελισάβετ: Θλίβομαι για όσα βίωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στεναχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, επισημαίνοντας πως θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα περί ρατσισμού, που έθεσε το ζευγάρι σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι.

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE