ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν παραθέτει συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα ο Υπ. Υγείας - Πώς θα γίνουν οι ανακοινώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν παραθέτει συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα ο Υπ. Υγείας - Πώς θα γίνουν οι ανακοινώσεις

Τις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται ν' ανακοινώσει αύριο (10/3) ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Τα εν λόγω μέτρα θα ισχύουν από τις 16 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας δεν θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση των αποφάσεων, αλλά η ενημέρωση των πολιτών θα γίνει με σχετική δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού. 

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για τις 09:30 πμ και με την ολοκλήρωσή του θα γίνουν οι σχετικές δηλώσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE