Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η συνέντευξη που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα.

Στην Ελλάδα μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για τις αποκαλύψεις αύξησε κατά πολύ την τιμή της συνέντευξης, με την εταιρεία παραγωγής Harpo Productions της διάσημης παρουσιάστριας να παίρνει από 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια από το CBS, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ του CBS και της Harpo Productions της Όπρα Γουίνφρεϊ, το δίκτυο απέκτησε επίσης δικαιώματα για την άδεια προβολής της συνέντευξης στο εξωτερικό.

Oι αριθμοί «ζαλίζουν»: 325.000 δολάρια για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου

Ιδιαίτερα κερδοφόρα ήταν η συμφωνία και για το δίκτυο, καθώς για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου, οι εταιρείες είχαν ταρίφα χρέωσης 325.000 δολαρίων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE