Survivor: «Δεν δέχομαι κανένας να βρίζει το σπίτι μου» - ‘Έβγαλαν μαχαίρια’ οι παίκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: «Δεν δέχομαι κανένας να βρίζει το σπίτι μου» - ‘Έβγαλαν μαχαίρια’ οι παίκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μπλε στο Survivor;

Σε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση στο Survivor της Δευτέρας είχαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Σάκης Κατσούλης στην μπλε ομάδα. Όλα συνέβησαν πριν από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην μπλε ομάδα, ο Σάκης θέλησε να «χτυπήσει» ευθέως τον συμπαίκτη του. «Προτιμάω να μην μιλάω πριν από τους αγώνες. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αγώνισμα ασυλίας και θέλω πολύ να νικήσει η ομάδα μου. Παρ’ όλα αυτά μια ερώτηση έχω να κάνω στον Τζέιμς… Ας αναλογιστεί για ποιο λόγο έχουν μείνει τρεις γιατί η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει να πιστεύει σε θέματα ηθικής και θα μείνω εκεί… Αρχές και αξίες δημιουργούνται σε ένα άτομο στη διάρκεια της ζωής του και όχι για να αποδείξει κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε πως «Σάκη, λες για ηθικές και τα λοιπά αλλά εσύ ήσουν αυτός που δημιούργησε ένταση και ύψωσες φωνές και ήσουν πάρα πολύ προκλητικός».

«Μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς» συμπλήρωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE