Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του λιμανιού το βράδυ της Τρίτης (6/5).
Σε τηλεφωνική παρέμβαση σήμερα στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο η κ. Χατζηγιάννη ανέφερε ότι «όλοι είμαστε ευάλωτοι στον ιό, είτε έχουμε είτε δεν έχουμε υποκείμενα νοσήματα».
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 70 ασθενείς με κορωνοϊό, με τρεις από αυτούς να βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Τις τελευταίες ημέρες κατά μέσο όσο γίνονται 10 εισαγωγές την ημέρα. Η κ. Χατζηγιάννη επισήμανε ότι στόχος είναι να μην πιεστούν τα νοσηλευτήρια.
Ο 33χρονος που ήταν μέχρι χθες ο νεότερος ασθενής πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με την Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις