Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Το βίντεο μέσα από τις φυλακές που μας συγκίνησε

Ισότητα, διαφορετικότητα, αποδοχή, αγάπη αυτά τα ηχηρά μηνύματα θέλησαν να περάσουν, υπό τους ήχους του τραγουδιού, «we are the world» το Τμήμα Φυλακών μαζί με εργαζόμενους και κρατούμενους.

Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση των Φυλακών αναφέρει πως «την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, μας δίδεται η ευκαιρία να φέρουμε στο μυαλό μας όλες τις γυναίκες που αποτελούν έμπνευση και κινητήριο δύναμη στη ζωή, πρότυπο για τους διάφορους ρόλους της, τα επιτεύγματα, το δυναμισμό, τις επιτυχίες της, καθώς και άλλα αναρίθμητα θετικά στοιχεία, με τα οποία κάνει τη ζωή και τον κόσμο καλύτερο, στον οποίο όλοι συνυπάρχουμε χωρίς διάκριση».

Όπως αναφέρει, «ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διαφορετικότητα είναι μία από τις πέντε αξίες των Φυλακών μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι στην ανθρώπινη αξία είτε βρίσκονται στην έγκλειστη είτε στην ελεύθερη κοινωνία, και συνυπάρχουν μέσα από διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Τα τελευταία 6 χρόνια στις Φυλακές μας προωθείται και καλλιεργείται ο σεβασμός και η κατανόηση στη διαφορετικότητα, με σκοπό την κατάργηση των διακρίσεων και ανισοτήτων. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει να προωθεί τον σεβασμό στη διαφορετικότητα ώστε να αποδέχεται όλους τους πολίτες της – ελεύθερους και έγκλειστους, ως ίσους, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE