ΠΑΦΟΣ: Αναστολή λειτουργίας και απαγορευτικό διάταγμα σε υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Αναστολή λειτουργίας και απαγορευτικό διάταγμα σε υποστατικό

Διάταγμα αναστολής λειτουργίας, καθώς και απαγορευτικό διάταγμα διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών ή/και κυβείας, εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον υποστατικού στην Πάφο, στο οποίο εντοπίστηκαν 14 πρόσωπα, κάποια εκ των οποίων επιδίδονταν σε κυβεία, στις 25 Φεβρουαρίου 2021.

Τα διατάγματα, εξασφαλίστηκαν μετά από σχετική μονομερή αίτηση του ανακριτή της υπόθεσης προς το Δικαστήριο, κατά την καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο υποστατικό, διενεργήθηκε το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό εντοπίστηκαν εφτά πρόσωπα τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (Πόκερ). Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 136 φίσιες, ενώ και τα επτά πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς, για το ότι επιδίδονταν σε κυβεία.

Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν επίσης άλλα εφτά πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν για το ότι συναθροίστηκαν με σκοπό την κυβεία.

Τα διατάγματα που εξασφαλίστηκαν, έχουν ισχύ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE