ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο", ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Κυριάκος Κούσιος, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που αφορούν την επόμενη φάση χαλάρωσης.

Οπως σχολίασε "Υπάρχει προβληματισμός" για τις αποφάσεις και για τα κρούσματα που συνεχώς αυξάνονται. "Πρόβλημα θα υπάρχει όταν επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας"

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "Ξέραμε ότι θα υπάρξει αύξηση" απο τι στιγμή που θα υπήρχαν χαλαρώσεις. Ενώ ανέφερε ότι καθοριστικός παράγοντας για τις αποφάσεις είναι πόσο επιβαρυμένο είναι το σύστημα υγείας.

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα μεταβληθεί η επόμενη φάση, ο κ.Κουσιος σχολίασε ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν θεωρεί οτι θα υπάρχει απόκλιση απο τους αρχικούς σχεδιασμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE