ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο", ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Κυριάκος Κούσιος, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που αφορούν την επόμενη φάση χαλάρωσης.

Οπως σχολίασε "Υπάρχει προβληματισμός" για τις αποφάσεις και για τα κρούσματα που συνεχώς αυξάνονται. "Πρόβλημα θα υπάρχει όταν επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας"

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "Ξέραμε ότι θα υπάρξει αύξηση" απο τι στιγμή που θα υπήρχαν χαλαρώσεις. Ενώ ανέφερε ότι καθοριστικός παράγοντας για τις αποφάσεις είναι πόσο επιβαρυμένο είναι το σύστημα υγείας.

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα μεταβληθεί η επόμενη φάση, ο κ.Κουσιος σχολίασε ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν θεωρεί οτι θα υπάρχει απόκλιση απο τους αρχικούς σχεδιασμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE