Η Κυβέρνηση Μπάιντεν χορηγεί καθεστώς προσωρινής προστασίας στους Βενεζουελάνους μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ

Η Κυβέρνηση Μπάιντεν χορηγεί καθεστώς προσωρινής προστασίας στους Βενεζουελάνους μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ

Η Κυβέρνηση Μπάιντεν χορηγεί καθεστώς προσωρινής προστασίας στους Βενεζουελάνους μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική κυβέρνηση χορηγεί καθεστώς προσωρινής προστασίας στους μετανάστες της Βενεζουέλας που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και εργάζεται επίσης για να συντονίσει τη διεθνή πίεση εναντίον του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο για τη διεξαγωγή ελεύθερων και δίκαιων εκλογών, ανέφεραν Αμερικανοί ανώτεροι αξιωματούχοι.

Η απόφαση, που αφορά περίπου 320.000 ανθρώπους, εκπληρώνει μια προεκλογική υπόσχεση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν να προσφέρει καταφύγιο στους Βενεζουελάνους, οι οποίοι εγκατέλειψαν την πατρίδα τους που βιώνει μια οικονομική κατάρρευση, ανθρωπιστική κρίση και πολιτική αναταραχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE