ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις

ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις

Η Μπέτις βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Αλαβές κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2.

LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ: 3-2

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Αλαβές, η Μπέτις κέρδισε με 3-2 και βύθισε την αντίπαλό της κι άλλο.

Στο 11ο λεπτό το φάουλ του Χοσέλου τρύπησε το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της Μπέτις για το 0-1. Στο 17’ ο Πατσέκο έσωσε μετά  από φοβερό σουτ του Μιράνδα, ενώ στο 23’ ο Ντουάρτε σέντραρε από αριστερά και ο Έντγκαρ Μέντεθ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έκανε το 0-2.

Στο 38ο λεπτό ο Ρουϊμπάλ έκανε λάθος ενώ μπορούσε να πλασάρει από ιδανικό σημείο ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χουάνμι έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Αλαβές.

Στο 47’ το σουτ του Μέντεθ κόντραρε σε σώματα και στο 54’ ο Ρόμπλες είπε όχι σε σουτ του Πελίστρι ενώ στο 60’ η Μπέτις κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φεκίρ από τν Ντουάρτε και ο Ιγκλέσιας το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Στο 65ο λεπτό ο Χουάνμι βρέθηκε φάτσα με τον Πατσέκο αλλά προτίμησε να δώσει στον Κανάλες που κόπηκε από τον Λεζέν.

Και στο 81’ μετά από κόρνερ ο Χοακίν με κεφαλιά έκανε το 2-2 και στο 88’ ο Έμερσον σέντραρε από δεξιά και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έκανε το 3-2.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μαντί, Σίντνεϊ, Μιράνδα, Έμερσον, Γουαρδάδο (46’ Χοακίν), Κανάλες, Ροντρίγκες (73’ Τέγιο), Χουάνμι (73’ Καρβάλιο), Φεκίρ (89’ Ακουοκού), Ρουϊμπάλ (46’ Ιγκλέσιας)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Μανού Γκαρσία, Ντουάρτε, Έντγκαρ Μέντεθ (74’ Αγιρεγαμπίρια), Πελίστρι (68’ Πονς), Μπατάλια (68’ Πίνα), Χοσέλου, Ριόχα (85’ Κόρδοβα)

Πηγή: Αek365.org

The post ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top