ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο

ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο

Ο Απόλλωνας κοντράρεται με την ΑΕΛ στο Τσίρειο για τη δεύτερη αγωνιστική του α’ γκρουπ του πρωταθλήματος και είχαμε ένα σπάνιο… σκηνικό.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι, τοποθέτησαν τους πάγκους μπροστά από τη Δυτική κερκίδα, κάτι που δεν γίνεται συχνά, αφού πάνε… χρόνια από τότε που έγινε.

Στα ντέρμπι της Λεμεσού, οι πάγκοι σχεδόν πάντα, είναι μπροστά από την Ανατολική, όπως και στα προηγούμενα δύο ματς της φετινής σεζόν.

Δείτε φωτογραφία:  

The post ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE