Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη»

Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Δόξα, ο πρόεδρος της Αχνιώτικης ομάδας, Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά:

«Από τώρα και στο εξής, όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, να έχουμε και λίγη τύχη, αλλά πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη.

Ειλικρινά, για να νιώσει κάποιος την πίεση και το άγχος μας, πρέπει να βρεθεί στη θέση μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή για την προσπάθεια τους και εύχομαι και ελπίζω ο Εθνικός να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

The post Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE