Δεκαεφτά καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ενώπιον της Αστυνομίας

Δεκαεφτά καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ενώπιον της Αστυνομίας

Δεκαεφτά καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

 
Εξάλλου, ο φάκελος της υπόθεσης, που αφορά στις καταγγελίες της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Άντρης Ελευθερίου, παραδόθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.
 
Ερωτηθείς για το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «οι καταγγελίες σήμερα έχουν γίνει 17 από 16 που είχαμε».
 
«Εφτά έχουν καταχωρηθεί ενώπιον δικαιοσύνης, δύο βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία, οκτώ καταγγελίες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης - κάποιες στο αρχικό στάδιο και κάποιες είμαστε στο τελικό στάδιο», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι τα τέσσερα πρόσωπα που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας έγιναν 6 για να προβούν σε νέες καταγγελίες.

«Ήρθαν σε επαφή με το ειδικό κλιμάκιο που διερευνά τις υποθέσεις τούτες και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να λάβουμε καταθέσεις και από τα πρόσωπα τα συγκεκριμένα, τα οποία -όπως έχω πει- έχουν έρθουν σε επαφή μαζί μας με πρόθεση να προβούν σε νέες καταγγελίες», σημείωσε.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι ο φάκελος της υπόθεσης, που αφορά στις καταγγελίες της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Άντρης Ελευθερίου, παραδόθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.